Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

este george actorul tau prefrerat?

+12
razvanX
maxi2012
Andrey96
alexandru04bos1
Roby
allytzu
Nospam
Valentin
Colonel Sefu
Alex.B
marlanu_ferdi
ducu
16 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

26este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Oct 07, 2010 2:31 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cand juca era actorul meu preferat

27este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Oct 18, 2010 7:28 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Multumesc!

28este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Oct 25, 2010 10:57 pm

Roby

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Actori mei preferati au fost : Comandant George si Sergentu Marlanu :D ei 2 faceau tot serialu... cand era unitatea..tin minte si acum.. serialu cu golfu :)) cursurile de golf.. cand ia aruncat pe rand de pe acoperis.. George pe toti.. :))

29este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Vin Noi 19, 2010 7:30 pm

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

in armata era actorul favorit

30este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Sam Noi 20, 2010 8:38 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

Multumesc si sper sa fiu si in continuare

31este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Noi 21, 2010 2:02 am

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

e al 3 lea actor preferat si vreau sa revina

32este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Joi Ian 20, 2011 1:49 am

Andrey96

Andrey96
Comandant
Comandant

e foarte talentat

33este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Feb 22, 2011 6:02 am

maxi2012

Soldat
Soldat

nu dar printre preferati al 2ilea dupa Baba

34este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 9:55 am

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Nu se aude nimic de vreo revenire?

http://www.trasnitii.com

35este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 10:52 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

speram ca pana-n sezonul 17 sa reveniti si e primul dintre cei vechi george

36este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 6:15 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

sezonul asta care deja a inceput, sigur nu
se prea poate sezonul viitor
Oricum va multumesc de sprijin si pt faptul ca nu m-ati uitat

37este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 6:20 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cum putem uita un adevarat traznit?sa traiti imi servesc patria!!!

38este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 6:24 pm

Colonel Sefu

Colonel Sefu
ViP
ViP

:))))
Multumesc Razvan
:))))

39este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 06, 2011 8:28 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nu o sa uitam niciodata un camarad de arme sau na de serial
ca si aia din armata nu-si lasa camarazi sa moara
noi nu-i lasam sa moara-n mintea noastra trebuie sa ne amintim de ei nu?

40este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 13, 2011 8:05 pm

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

el si cu marlanu erau pe locul 1
erau cei mai tari si inca sunt dar e pacat k nu mai este
tot furumul doreste sa va intoarceti(imi permit si eu sa vorbesc in numele tuturor k doar is ditamai agentul sef principal de politie nu?)

41este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Dum Mar 13, 2011 9:00 pm

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

toti vrem sa va intoarceti
ca doar is dita mai chestorul nu?

42este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Mar 14, 2011 4:03 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da este si as vrea sa se intoarca el impreuna cu alte 3 pers:sefu,sefa,desire ,baros

43este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Mar 14, 2011 5:11 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

eu vrau sa se intoarca el cu trasca

44este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Mar 14, 2011 8:19 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

razvan vad ca esti foarte activ si te felicit pt activitatea ta

45este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Lun Mar 14, 2011 8:31 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

asa e asta i-am zis si eu...probabil daca regizori vor intra pe acest site pana in sezonul 17 sper ca actorul George Stancu sa reintre in echipa trasnitilor!

http://www.trasnitii.com

46este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Mar 15, 2011 1:46 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

dar el mai poate sa revina cica el o zis ca nu ia expirat revenirea aia parca asa o zis
inca mai poate reveni

47este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Mar 15, 2011 3:45 am

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da si as vrea sal felicit pt activitatea sa de pe site

48este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mar Mar 15, 2011 5:19 am

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai trebuie este cel mai activ actor de pe site si ma bucur ca isi face timp

49este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Mar 30, 2011 4:21 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sa nul uitam pe dorulet si el este activ,si logic ca domnul George Stancu este actorul meu preferat

50este george actorul tau prefrerat? - Pagina 2 Empty Re: este george actorul tau prefrerat? Mier Mar 30, 2011 9:26 pm

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da ai dreptate si scalzone

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum