Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu)

+122
angel112
Roli
co106
nowayout
ionutcatalin.taloi
GRECU
Florin07
Traznila
DDW
mateias28
domaco
ChendesDoruLiviu
Sn0wE
kromo
alex_petru_2006
Adelin Bogdan
VaLy.
daniel1998
razvan2000
Crocodilu
alynutzu
sefulica
dyna333
antoniok
F.B.I [;x]
cosmin_boss142
Marlanelu
Trasnita funki fresh
iulyano97
trasnit08
Gogoase
Styx
Braga.Catalin
N^CU
razvanX
Lordutu53
aRoN
elenutzamicutza
adrian16
Constantin Moise
allexmaster
ov.gabi
Andrey96
Onlykatalyn91
untzeni
sebyo2
catalinpaul
RAZVAN_FAN.TRASNITII
mariusgeorgian
pisica2010
chiricag2
Flavius
danielmoldovan46
Collins
cgl29
andrada
ilie
cossmminn
tedi
Alex.nn1
Mihali
Danyelitos98
ionutzMaestru
cristics3
marlanu_jr
bosssastbn
costeasrl
Cezar2013
alexandru04bos1
SyDu
lory001
Florinel
maxy
gorny
sulzerul CFR
Trifan Paul
tarnitiisuperfan
Luarentiu98
Cosmin92
Metallica_Mayhem
comangicutzu
FanTrasnitii
Wipeout
codrutz
Juristul
Allex
mr.pupazaShoW
tomex
gopy
razvan 1997
sabin
BogdanRo
cristiuistu
alex_theking99
Comi
masa_lu_gogosik
alexa
Ferdinand I
viperaivanasca
georgenek
Codreanu
n3m3s1s
Alex.B
Maryan96
marlanu_ferdi
Silv
Brunetw10
marius3l
v1sE
mihnea18
dgk
andreyu
black
danciueduard
alexutzu
gabelu
pupazel
skodats
ducu
Mirlanu'
bestalex01
Valentin
126 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 9 din 17]

Luarentiu98

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Mult respect tie :Marlanu-: Marlanu

alexutzu

Baros
Baros

Dl. Toni, se aud zvonuri precum ca in acest sezon o sa revina Scalzone (Fulvio Balboni). Este adevarat? In ce episod o sa revina? O sa mai revina si altii dintre fostii actori? Marlanu

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da

tarnitiisuperfan

tarnitiisuperfan
Comandant
Comandant

Tony eu vreau doar sa spun ca...ESTI CEL MAI TARE ITI URMARESC EPISOADELE SI DIN ARMATA SI SUNT CEL MAI MARE FAAAAAAAAAN!!!!!!!

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

asa e

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

cred ca bogdanro avea dreptate asa zisul marlanu a zis ca tilica va aparea temporar pe parcursul sezonului dar dupa aceia a zis si ca stie ce o sa intample intrun singur episod

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Daca ai fii mai ...... ai putea ca sa citesti fiecare mesaj dat de domnul toni ionescu si ai fi vazut ca dansul ne-a spus inca dinainte ca sa inceapa noul sezon ca tilica o sa apara in serial temporar . (a aparut in acest sezon de 2 ori ,deci putem spune ca a aparut temporar , poate o sa mai apara ,sezonul inca nu s-a incheiat)

http://www.trasnitii.com

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

nu eu am vrut sa spun ca el a zis ca tilica va aparea temporar pe parcursul sezonului adica ca stie ce se va intampla in tot sezonul iar dupa aceia a zis ca nu stie ce se va intampla decat in primul episod

Ultima editare efectuata de catre ducu in Joi Sept 30, 2010 10:02 pm, editata de 1 ori

Trifan Paul

Trifan Paul
Soldat
Soldat

ducu, vorba aia, taci ca esti obosit! :))

http://TrifanPaul.com

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

chiar asa!

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da asa e vb mult si prost

sulzerul CFR

sulzerul CFR
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Fratilor, ce vreti ma sa vorbeasca domnul Toni Ionescu cu voi, cand voi habar nu aveti sa scrieti, iar cand scrieti debitati numai tampenii. Inca sunteti la scoala, puneti mana pe o carte de limba romana, studiati si voi ortografia limbii romane. Asta e, sau, ma rog, ar trebui sa fie un FORUM nu un fel de messenger public. E off-topic ce scriu aici, dar, daca domnul Toni(daca el o fi intr-adevar, ca si eu pot sa ma dau de exemplu Chiorete, desi nu sunt) nu mai scrie aici, exact din motivul de mai sus nu o face. Voi ii mai cereti si ID de mess, cam cu tupeu, parerea mea si, pe deasupra mai puneti si intrebari idioate. Sunteti cam mici de varsta pentru a putea discuta cu un adult anumite lucruri.
Cand m-am inscris pe acest forum, fiind fan inrait al trasnitilor si in special al personajului Marlanu, ca voi faceti confuzia dintre actor si personaj, ceea ce nu e bine, am crezut ca acesta e un forum in care aflu informatii noi despre actorii si personajele interpretate de acestia in serial. Cand colo, ce sa aflu? Nimic, absolut nimic, doar m-am ingrozit cand am vazut media de varsta a membrilor forumului si, pe deasupra, cat invata noua generatie in scoli. Incredibil, dar adevarat. Altceva nu mai comentez, dar sunt curios cati dintre voi stiti sa cititi acest mesaj

O remarca foarte buna, dar din pacate nu era locul potrivit pentur a posta acest mesaj.Data viitoare , vei primi warn.Poti gasi multe informatii despre actori daca vei intra in sectiunea "Stiri despre trasnitii" , poti vedea episoadele pe care le-ai pierdut,poti sa afli ce se va intampla in episoadele urmatoare

Am scris asta ca sa atrag atentia asupra anumitor lucruri de pe acest forum si imi cer scuze, dar n-am stiut exact locul unde sa postez.
P.S. Da, scriu mult si asa ar trebui sa se scrie dar strict on topic si cu ortografie corecta

Ultima editare efectuata de catre sulzerul CFR in Sam Oct 02, 2010 1:31 am, editata de 1 ori

http://sulzerul 0733.hi5.com

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

hopa cat scrii

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

mai citeste regulamentul,fara jigniri aduse celorlalti membri ai fourumului si ai scris un mesaj complet inutil ocupand topicul degeaba.pe viitor tineti parerile deoparte sau le poti scrie la off topic

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

dd ce vb urat de noi?

sulzerul CFR

sulzerul CFR
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Cu riscul de a lua un warn:
marlanu_ferdi, am citit regulamentul de cand mi-am facut cont, dar tu ar trebui sa pui mana pe o carte de romana, si asta urgent. Asta a fost off-topic si promit ca e ultimul.
Hai totusi sa revenim la oile noastre: personajul interpretat absolut fenomenal de Toni Ionescu, adica Marlanu, e super tare. Toni are un joc de miliarde, face un rol foarte comic, sunt situatii care pur si simplu te fac sa lesini de ras efectiv. Domnule Toni Ionescu, din partea mea felicitari pentru efortul depus de dumneavoastra in acest fenomenal serial de comedie si va doresc sa ajungeti si chiar sa depasiti serialul "Tanar si nelinistit" :) Eu unul sunt un mare fan al dumneavoastra, caut pe net toate episoadele pe care nu le-am vazut sau pe care vreau sa le revad de "n" ori. Vreau sa va spun ca de fiecare data cand sunt suparat sau am ganduri negre, e de ajuns sa intru pe net si sa (re)vad vreun episod din seria veche, de cand erati Sergent Marlanu Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 920273 si ii terorizati pe toti, absolut pe toti soldatii din subordine si imi trece absolut orice suparare, rad din suflet, rad de ma doare burta. Ce mai pot spune? Absolut nimic, doar vreau sa va felicit in ca o data si sa va doresc tot binele din lume.
O seara buna domnule Toni Ionescu cheers

http://sulzerul 0733.hi5.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

am citit multe carti,daca te intereseaza.si daca ai citit regulamentul de ce il incalci?

Ultima editare efectuata de catre marlanu_ferdi in Sam Oct 02, 2010 11:23 pm, editata de 1 ori

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sa terminam cu off topicul daca vrei sa mai zici ceva zio la profilul meu, nu ocupa un topic

Ultima editare efectuata de catre marlanu_ferdi in Sam Oct 02, 2010 4:53 pm, editata de 1 ori

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

asa e

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

In urma acestui conflict , ati primit warn. Am mai adaugat inca o regula . Noua regula este notata in regulament cu numarul 13.(Aceasta regula se refera la limbaj-ul pe care il folositi pe forum.)
Reveniti la subiect.

gorny

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

tony ma intreb daca in realitate ai tot un sarpe in pantaloni?haha glumeam zepelinule!!!

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

Marlanu o sa se mai indragosteasca de cineva sezonul asta?

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Toni o vei convinge pe sofica(capitala bulgariei) sa fie cu tn!? :Marlanu-:

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

sper ca da

225Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 9 Empty ... Mier Oct 06, 2010 7:41 am

maxy

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

uni dintre voi sunteti chiar nesimtiti domnul Toni va acorda din timpul lui sa va vorbeasca si voi ce faceti il jigniti? nu e frumos ii datorati niste scuze dar nu schimbati deloc datele problemei..... Domnule Toni imi cer scuze in numele lor si va felicit pentru rolurile de Marlanu Ferdinand si Tilica... nu este usor sa joci 2 roluri si culmea foarte bine.... va multumesc ca ne acordati din timpul dumneavoastra pentru a raspunde la posturile de pe acest forum. Multumesc si celor ce au creat acest forum!!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 9 din 17]

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum