Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 12 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu)

+122
angel112
Roli
co106
nowayout
ionutcatalin.taloi
GRECU
Florin07
Traznila
DDW
mateias28
domaco
ChendesDoruLiviu
Sn0wE
kromo
alex_petru_2006
Adelin Bogdan
VaLy.
daniel1998
razvan2000
Crocodilu
alynutzu
sefulica
dyna333
antoniok
F.B.I [;x]
cosmin_boss142
Marlanelu
Trasnita funki fresh
iulyano97
trasnit08
Gogoase
Styx
Braga.Catalin
N^CU
razvanX
Lordutu53
aRoN
elenutzamicutza
adrian16
Constantin Moise
allexmaster
ov.gabi
Andrey96
Onlykatalyn91
untzeni
sebyo2
catalinpaul
RAZVAN_FAN.TRASNITII
mariusgeorgian
pisica2010
chiricag2
Flavius
danielmoldovan46
Collins
cgl29
andrada
ilie
cossmminn
tedi
Alex.nn1
Mihali
Danyelitos98
ionutzMaestru
cristics3
marlanu_jr
bosssastbn
costeasrl
Cezar2013
alexandru04bos1
SyDu
lory001
Florinel
maxy
gorny
sulzerul CFR
Trifan Paul
tarnitiisuperfan
Luarentiu98
Cosmin92
Metallica_Mayhem
comangicutzu
FanTrasnitii
Wipeout
codrutz
Juristul
Allex
mr.pupazaShoW
tomex
gopy
razvan 1997
sabin
BogdanRo
cristiuistu
alex_theking99
Comi
masa_lu_gogosik
alexa
Ferdinand I
viperaivanasca
georgenek
Codreanu
n3m3s1s
Alex.B
Maryan96
marlanu_ferdi
Silv
Brunetw10
marius3l
v1sE
mihnea18
dgk
andreyu
black
danciueduard
alexutzu
gabelu
pupazel
skodats
ducu
Mirlanu'
bestalex01
Valentin
126 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 12 din 17]

Flavius

Flavius
Comandant
Comandant

bravo toni...cu tine si cu "trasnitii"am crescut practic..am ras impreuna cu voi...ba chiar am si plans atunci q unitatea cand am vazut ca va-ti despartit...tineo tot asa...esti actorul meu favorit si te admir si te iubesc

chiricag2

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salut marlane.estiu un actor super tare.daca nu te superi cati ani ai?tinio tot asa ca esti tare.daca ati putea sa dati mai mult emisiunea cu voi ca e super si se termina repede.

pisica2010

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

santa

mariusgeorgian

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

MARLANE DE CE TI-E FRICA DE BABA ? TREBUIE SA O CUCERESTI PE SOFIA , CURAJ , . DACA NU INCEARCA CU EMA DAR SA AI GRIJA CU DOMUL PRIMAR .

RAZVAN_FAN.TRASNITII

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

TONI SALUT TU FACI INTREGUL SERIAL TINE-O TOT ASA SI SPER CA VEI CITI MESAJUL MEU.APROPO,ESTI IDOLUL MEU

catalinpaul

catalinpaul
Soldat
Soldat

cand va ancepe noul sezon :15,, vreau sa stiu Chiorete

sebyo2

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

faceti si voi un episod asa mai lung cu dublele nereusite sunt suuper astept poate poate

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

marlane esti cel mai tare

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

as avea si eu o intrebare ! cand va aparea sezonul 16? sunteti tare...tineti-o tot asa ;)

http://www.trasnitii.com

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sunt si eu curios cand incepe :D

untzeni

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

am si eu o intrebare ;)) una mai misto ..

"Sofia o sa ajunga iubita ta pana la urma? :))"
imi place ca umbli in limba dupa ea :)):))

Onlykatalyn91

Soldat
Soldat

Marlane , zimi si mie plz cand incepe noul sezon??? ca il asteptam cu nerabdare la tg jiu...:D

Andrey96

Andrey96
Comandant
Comandant

toni esti cel mai bun tineo tot asa

Danyelitos98

Danyelitos98
Sergent
Sergent

Toni daca ai putea sa ne spui cand incepe sezonu 16 fiindca suntem toti nerabdatori

ov.gabi

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salut de cati ani ai propia ta firma?

Vizitato

Vizitator

O sa ajungi in locul lui baros?

allexmaster

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

am o singura intrebare tony.Cum reusesti sa fi asa amuzant.Eu sunt destul de amuzant si fac glume si ma inspir de la tn si copiii imi spun tot timpul sa imi fac un serial de comedie

andrada

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Domnule ionescu stiti unde as putea gasi sezonul 2 din trasjavascript:emoticonp('Marlanu')niti in nato

Constantin Moise

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salut! esti super tare Marlanu

Constantin Moise

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salut! tino tot asa

adrian16

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Salutare Toni! Vreau sa te felicit pentur toate aceste episoade in care ne-ai distrat si vreau sa continui toat asa!! Pentru mine esti cel mai tare actor de comedie cheers
Asi vrea sa ne spui si noua cate ceva despre tine:D de exemplu ce muzica ascult , filmele tale preferate etc:D

Mult succes in continuare si abia astept sa apara si sezonul 16, 17, 18 ,19 ,20..... etc. cheers

Daca nu tear supara, asi dori si eu adresa ta de email geek
poti lasa un mesaj cu emailul flower

Ultima editare efectuata de catre adrian16 in Dum Feb 13, 2011 2:11 pm, editata de 1 ori

elenutzamicutza

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

cum poti sa faci asa audienta de unu singur?qm poti sa interpretezi un personaj atit de timpit ejtii shukarime de actor love grav

elenutzamicutza

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

salutare...in primul rand vreau sa te felicit pentru felul in care iti joci rolul...esti fenomenal nu stiu cum poti sa te abtii ...tu si q chiorete faceti toata treaba...la voi e toata baza...felicitari intregii echipe

aRoN

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Ma intreb daca tu esti aici :) Adica daca est iala adedvarat. Daca da :D , nustiu ce sa cred :D
Esti cel mai tare :X Marlanu
<-2011!>

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

de abia astept noul sezon nu mai am deloc rabdare

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 12 din 17]

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum