Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Cei care trebuie banati ! Fundal10Cei care trebuie banati ! Fundal10Cei care trebuie banati ! Fundal10 
razvanX (3410)
Cei care trebuie banati ! Fundal10Cei care trebuie banati ! Fundal10Cei care trebuie banati ! Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cei care trebuie banati !

+6
Alex.B
bestalex01
alexutzu
skodats
Silv
danciueduard
10 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cei care trebuie banati ! Empty Cei care trebuie banati ! Lun Iul 19, 2010 2:41 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

am pus aici deoarece mam gandit ca e un fel de dicutie libera din cate ati vazut aici ducu cam incalca regulile doar ca valentin nu ii da ban si doar ii sterge mesaje dar e doar o bataie de cap ca e ocupat cu postarea episoadelor si daca mai vedeti pe careva care incalca regulile anuntatil pe valentin !

2Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Lun Iul 19, 2010 5:24 pm

Silv

General
General

buna idee.valentin ar trebui sa tina cont de topicul asta.

3Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Lun Iul 19, 2010 7:56 pm

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie

da aveti dreptate, + ca eu i-am spus mai de mult sa puna inapoi aia cu warn-urile

4Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Iul 24, 2010 1:59 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

sa vedem ce face valentin

5Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Iul 24, 2010 9:48 pm

alexutzu

Baros
Baros

ducu a fost odata banned, dar i-a fost permis sa intre inapoi

6Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Iul 24, 2010 10:58 pm

skodats

skodats

da i s-a permis , dar tot a incalcat regulile

7Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Dum Iul 25, 2010 3:36 pm

Silv

General
General

nu-i mai permiteti.cred ca ne putem lipsi de el,nu ?

8Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Dum Iul 25, 2010 6:59 pm

skodats

skodats

eu zic ca da

9Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Lun Aug 16, 2010 6:34 am

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

asae

10Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Mier Aug 18, 2010 4:26 am

Silv

General
General

lista continua cu "sombilache"...

11Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Joi Aug 19, 2010 2:07 am

alexutzu

Baros
Baros

de acord cu tine. propun sa fie banata.

12Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Joi Aug 19, 2010 3:34 am

Silv

General
General

nu e baiat ?

13Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Vin Aug 20, 2010 1:50 am

alexutzu

Baros
Baros

nu...daca i-ai fi citit toate comentariile, ai fi vazut ca a scris: ''sunt dana''.

14Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Dum Sept 05, 2010 9:54 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

da acord ,daca mai greseste odata a incurcat-o! bv,buna idee.

http://www.trasnitii.com

15Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Mar Sept 07, 2010 8:43 pm

Marlanu'

Marlanu'
Comandant
Comandant

da

16Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Sept 18, 2010 7:52 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da

17Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Sept 18, 2010 7:53 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

da sunt ban permanent si ban secundar?

18Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Lun Sept 20, 2010 11:09 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

exact sau face valentin un lucru: Este prea rabdator cu unii nici prea sever adica carte de biserica ai gresit umpik si gata ban permanent...

19Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Lun Sept 20, 2010 11:29 pm

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Aia de scria mesajul "sunt dana" ...a fost banata mai de mult!
Dar probabil ca i-am scos ban-l dupa ceva timp pentru ca nu ii mai vad contul la cont-uri banate

20Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Mar Sept 21, 2010 1:10 am

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

aaa ok

21Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Dum Sept 26, 2010 8:51 pm

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

oricum am scapat de aia care incalca reguli pana akm

22Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Joi Sept 30, 2010 5:09 pm

razvan 1997

razvan 1997
Desire
Desire

mai avem pe unu allytzu parca il chema
stiti cate mess a scris intr-o zi?
187-186

23Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Sam Oct 02, 2010 7:18 pm

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

sulzerul cfr,a jignit multa lume prin mesajul lui de la intrebari adresate lui toni ionescu,mai precis pe toti sub 20 de ani

24Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Vin Oct 08, 2010 9:38 pm

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

cam asa!dar a primit un warn! parerea me e ca e deajuns!

25Cei care trebuie banati ! Empty Re: Cei care trebuie banati ! Vin Oct 15, 2010 1:51 am

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

am primit si eu din cauza lui,parerea me e k ar trebui banat!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum