Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal1015%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal1050%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal104%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal108%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal102%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal101%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal102%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal102%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal101%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal105%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal101%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal107%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal101%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal101%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal102%Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) - Pagina 13 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu)

+122
angel112
Roli
co106
nowayout
ionutcatalin.taloi
GRECU
Florin07
Traznila
DDW
mateias28
domaco
ChendesDoruLiviu
Sn0wE
kromo
alex_petru_2006
Adelin Bogdan
VaLy.
daniel1998
razvan2000
Crocodilu
alynutzu
sefulica
dyna333
antoniok
F.B.I [;x]
cosmin_boss142
Marlanelu
Trasnita funki fresh
iulyano97
trasnit08
Gogoase
Styx
Braga.Catalin
N^CU
razvanX
Lordutu53
aRoN
elenutzamicutza
adrian16
Constantin Moise
allexmaster
ov.gabi
Andrey96
Onlykatalyn91
untzeni
sebyo2
catalinpaul
RAZVAN_FAN.TRASNITII
mariusgeorgian
pisica2010
chiricag2
Flavius
danielmoldovan46
Collins
cgl29
andrada
ilie
cossmminn
tedi
Alex.nn1
Mihali
Danyelitos98
ionutzMaestru
cristics3
marlanu_jr
bosssastbn
costeasrl
Cezar2013
alexandru04bos1
SyDu
lory001
Florinel
maxy
gorny
sulzerul CFR
Trifan Paul
tarnitiisuperfan
Luarentiu98
Cosmin92
Metallica_Mayhem
comangicutzu
FanTrasnitii
Wipeout
codrutz
Juristul
Allex
mr.pupazaShoW
tomex
gopy
razvan 1997
sabin
BogdanRo
cristiuistu
alex_theking99
Comi
masa_lu_gogosik
alexa
Ferdinand I
viperaivanasca
georgenek
Codreanu
n3m3s1s
Alex.B
Maryan96
marlanu_ferdi
Silv
Brunetw10
marius3l
v1sE
mihnea18
dgk
andreyu
black
danciueduard
alexutzu
gabelu
pupazel
skodats
ducu
Mirlanu'
bestalex01
Valentin
126 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 13 din 17]

alex_theking99

alex_theking99
Comandant
Comandant

Buna ziua Toni! Daca ai timp sa mi raspunzi si mie la o intrebare. De care din serial v-ati atasat cel mai mult? Adica ce actor va este mai bun prieten?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

as vrea sa pun aceasi intrebare ca si la dle scalzone nu aveti emoti cand filmati
cred ca nu deoarece sunteti obisnuit
dar nu sunt absolut sigur

N^CU

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

buna Toni! Esti tare......am o intrebare...cum pot face rost de autograful tau?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

haha ce intrebare dute la bucuresti si da pe la toate interfoanele toni ionescu poate il nimeresti=))
acum serios dai telefon si poate va intalniti

Braga.Catalin

Braga.Catalin
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

sall Toni esti fff tare tine-o tot asa Marlanu!!!!!!!!!!!!!!

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

aici se posteaza intrebari
in ce filme ati mai jucat dle?
daca ati jucat

Styx

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Salut Toni, sunt cel mai mate fan al tau! :X ai vreo adresa YM? :D Mutlumesc.Esti cel mai comic frate!

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

poate are cine stie

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

este idolul meu

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

macar ai un idol haios

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

am si eu o intrebare din toaate talk - shourile in care ati jucat in care ati depus cel mai mult efort

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cred ca e asta

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

se poate pt ca in asta a stat cel mai mult

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

vreau sa stiu cum e sa va fie sef scalzone?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

vreau sa stiu cum a fost pt ca ati trecut brus de la relatia cu angi la incercari de a le convinge pe sefa,afrodita,sofia a si ps angi a fost la romani au talent a dansat si a cantat superb

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

angelica nu o fost cu marlanu!!!a fost?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da razvan a fost dupa ceva timp de la explozia unitati

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cam nasol ca nu am vazut

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ai dreptate de atunci au inceput cei din vila sa isi bata de marlanu

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai daca el sia batut joc de ei cam 400 de episoade vice versa acuma isi bat ei joc de el 400

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

domnul toni am si eu o intrebare sezonul asta va fi episodul 900 ca imi place episoadele aceste din 100 in 100

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

var placea sa fie viata dvs de zi cu zi ca in serial?adica sa fiti patron si alte celea?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu cred ca iar placea pt ca isi bat multi joc de el in serial cum ar fi :pupaza,chiorete,vandam etc

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

mama lu gogu ema scalzone

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

sofia,poponet,matescu,teo

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 13 din 17]