Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 8 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone)

+24
iulianbuhai
razvan2000
michele
VaLy.
domaco
Adelin Bogdan
antoniok
Massimo
Marlanelu
Trasnita funki fresh
mateias28
trasnit08
TRASNITUL165
razvanX
Marlanu'
Lordutu53
mary11
Flavius
Cezar2013
tarnitiisuperfan
marlanu_ferdi
scalzone
Alex.B
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 8 din 9]

antoniok

antoniok
Colonel
Colonel

Ati mai jucat si in alte seriale sau filme?

scalzone

ViP
ViP

da am jucat 4 episoade in vacanta mare,si la un film romanesc tranzictie.
mau propus si sa filmes mission impossible 5 in loc de tom cruise,dar am refusat,ca nu stiu forte bine limba inglesa hahaha.

Cezar2013

Cezar2013
Chestor-general de poliţie

Care a fost episodul dumneavoastra preferat din sezonul 16 ?

scalzone

ViP
ViP

toate episodele,unde ma pup cu sofia.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

:)) era clar...salutari ...o zi buna!

http://www.trasnitii.com

Massimo

Soldat
Soldat

Ahahaha Fulvio Fulvio, missione impossibile nu ai nevoi se fai la cinema, deja ai reuscit ceva imposibil in ziua de asi cand ai divenit un actor conoscuto si forte placut in Romania :-))). Eu cu greu incerc sa devin un mare comerciate tot in tara asta :-D.

Cezar2013

Cezar2013

Sunt deacord in totalitate cu Massimo, ati reusit sa treceti de misiunea imposibila, devenind un actor foarte bun apreciat de romani!

scalzone

ViP
ViP

mersi mult de aprecieri,fac tot ce pot pentru publicul si fani mei

Massimo

Soldat
Soldat

Ar trebui sa te duci si a Zelig din cand in cand :-).

Marlanu'

Marlanu'
Comandant
Comandant

Am auzit ca o sa faceti Stand-Up comedy,domnul Fulvio !

As fi incantat sa va vad intr-un spectacol live.

Massimo

Soldat
Soldat

Dac te duci in Bucarest lo gasesti fara probleme in locali.

scalzone

ViP
ViP

salutare,nu ai cum sa intri in club de stand up comedy,daca nu ai 18 ani.
in deko este interzis minorilor.

Massimo

Soldat
Soldat

Eu sint cam bratran, 31, am acces :-).

Adelin Bogdan

Adelin Bogdan
Caporal
Caporal

Domnule Fulvio, ce aţi face dacă nu aţi mai juca în Trăsniţii ? Vă veţi căuta alt serial în care să jucaţi ?

http://www.tutorials-games.lifeme.net

domaco

Soldat
Soldat

apropo ne puteti cam prin ce club va putem vedea? sunteti nemaipomenit. imi place cum vorbiti romana.putini italieni care sa vorbeasca romana.succes in continuare.

scalzone

ViP
ViP

salut,fac stand up comedy,miercuri si joi in cafe deko, strada smardan 30 in centrul vechi al bucurestului.

raspund si la intrebare,daca intro o zi nu mai joc la trasnitii,ma las de televisiune.
2 ani nu am jucat cu trasnitii,dar nu am cautat in alta parte,au avut din nou nevoie de mine,si mam intors cu placere.

VaLy.

VaLy.
Agent-şef principal de poliţie

Salut , O intrebare despre serial : Cum este sa fi sotul babei Frosa ?

Adelin Bogdan

Adelin Bogdan
Caporal
Caporal

Frumoasă întrebare :)) sun foarte curios să aud răspunsul domnului Fulvio.

http://www.tutorials-games.lifeme.net

scalzone

ViP
ViP

salut,viata mea coniugala cu tanti frosa,este superba,o femeie minunata,intelegatoare,simpatica,gospodina,din pacate eu am un caracter dificil,si ne intelegem mai greu.
sper sa nu ma paraseasca niciodata,asa femeie greu se gaseste.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

dar si cand o gasesti ala esti...jucati excelent tineti-o asa in continuare !!! salutari din brasov!!!

michele

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

domnule fulvio,care este diferenza intre romania si italia ca aspect?mie imi place mai mult in italia...sunt de 4 ani in italia si nu ma-m intors nici macar o data.
continuati tot asa,este o comedie foarte frumoasa

VaLy.

VaLy.

Salut ! Cand scapati de ``sechstrul` babei in beci la Mustiulika

razvan2000

Comisar-şef de poliţie
Comisar-şef de poliţie

cate kg ai?

scalzone

ViP
ViP

dece ma intrebi? nu ai porc de craciun? vrei sa ma tai pe mine?

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

va rog nu puneti intrebari indecente actorilor...altfel s-ar putea sa va alegeti cu un "CADOU"(warn)
VA ROG CONTINUATI CU INTREBARILE...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 8 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum