Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 2 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone)

+24
iulianbuhai
razvan2000
michele
VaLy.
domaco
Adelin Bogdan
antoniok
Massimo
Marlanelu
Trasnita funki fresh
mateias28
trasnit08
TRASNITUL165
razvanX
Marlanu'
Lordutu53
mary11
Flavius
Cezar2013
tarnitiisuperfan
marlanu_ferdi
scalzone
Alex.B
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 9]

mary11

mary11
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Salut domnu' Fulvio am o intrebare pentru dumneavostra stiu ca sunteti italian si in serial vorbiti cu accentul acela in afara serialului vorbiti aproximativ unui roman sau tot lafel ..??

scalzone

ViP
ViP

bunaziua,asa vorbesc eu, nu ma prefac,vasut,ca nu sunt inalt,nici,frumos,macar sa am accent ca altfel producatori ma dau afara,hahahaha.
o zi buna.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

jucati bine,cel putin mie chiar ami place ! care "parte" a serialului va placut cel in care ati jucat in armata sau cel din vila cu trasnitii in oras ?o zi buna ;)

http://www.trasnitii.com

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand ati revenit in "Trasnitii" cum a fost reintalnirea cu actorii , dupa mult timp in care nu ati mai jucat in serial ?

scalzone

ViP
ViP

primele 2 episoade, grele,numai stiam unde ma uit,cum sa joc,ma ajutat mult tony(marlanu)si melia (regizor).
acuma mam revenit ma descurc.
de cand am intrat prima data in trasnitii,immediat,am devenit elev lu tony.
va doresc o zi buna tuturor si raman ca de obicei la dispositie.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand va uitati seara la episoadele in care jucati , ce reactii aveti ?

scalzone

ViP
ViP

salutare,mai mult ma uit la sfarsit de episod,sa vad unde am gresit,sau sa rid de colegi mei cand grasesc iei.
si ma uit sa vad episod cap coada ca noi o vedem exact ca voi,nu o vedem inainte,adica dupa montaj.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

In sezonul 16, serialul va dura tot 45 de minute ? Vrem mai mult

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

domnu` Fulvio cand ati intrat vati inteles bine cu toti sau numai cu uni??

scalzone

ViP
ViP

salutare,eu mam inteles bine cu toti,faptu ca ieram strain,vorbeam ciudat romaneste,ieram mascota lor.
dupa mam imprietenit cu george,tony,si vandam.
toni ma ajutat mult,ca eu find actor de teatru,nu aveam nicio treba cu televisiune,dar incet incet am invatat,cred eu.
iti doresc o zi buna si raman la dispozitia,pentru orice intrebare.

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

bn multumesc

Marlanu'

Marlanu'
Comandant
Comandant

Buna ziua domnu' Fulvio !!! Va admir foarte mult si imi place cum jucati ! Am o intrebare pentru dumneavoastra : Cate episoade filmati pe zi ? Daca ati putea sa imi raspundeti,multumesc !!.Arrivederci

scalzone

ViP
ViP

salut,de obicei 1 pe zi,dar nu cap coada.
poate astas filmes 3 secvente da la un episod si 5 de la altu episod.si dupa trece pe la montaj.
asa ca filmam 4 zile pe saptamana si si montease 4 episoade pe saptamana,pe 28 incepe noul sezon.
o sera buna.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

multumim de informatie ...asteptam 28 februarie :D

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

toti asteptam si norok la filmari
o intrebare cand mergeti la filmari nu va e putin teama de camera nu aveti emotii sau sunteti obisnuit?

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand va placea mai mult serialul ? Cand erati in unitatea militara sau acuma ?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

as avea o intrebare ati mai jucat si in filme?daca da care anume?

Lordutu53

Lordutu53
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

domnu` Fulvio var fi placut sa apareti din sezonul 1?

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

in 1?cu armata?
mai bine e acum capu mafiei

TRASNITUL165

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

am si eu o intrebare var placea sa se faca un episod doua sau trei cu toti actori care au jucat in nato cum ar fi:desire,iuliana,iepuras,george,baros,varlavu etc.

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

in nato?in nato erau marlanu pupaza chiorete trasca iepuras colonelul sef si gogoasa
ce baros?ce varlavu?

TRASNITUL165

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

vi se pare o tara mai frumoasa romania

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

dle scalzone daca v-ati uitat la trasnitii in nato care vi se parea mai comin?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

am si eu o intrebare cat de greu ia fost sa se acomodeze cu grupul trasnitilor cu tara cu limba

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

o intrebare va place in viata reala de vreo actrita din serial?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum