Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal1015%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal1050%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal104%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal108%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal105%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal107%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone)

+24
iulianbuhai
razvan2000
michele
VaLy.
domaco
Adelin Bogdan
antoniok
Massimo
Marlanelu
Trasnita funki fresh
mateias28
trasnit08
TRASNITUL165
razvanX
Marlanu'
Lordutu53
mary11
Flavius
Cezar2013
tarnitiisuperfan
marlanu_ferdi
scalzone
Alex.B
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 9]

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

numai el stie

TRASNITUL165

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

:-Sofia

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

tin sa va felicit pentru activitatea de pe acest site sunteti actor care are cele mai multe mesaje

scalzone

ViP
ViP

deci, bunaseara,incerc sa raspund la toti.
eu sunt cu trasnitii din sezonul 1 cand din protv sau mutat la primatv in 2002.
ma placut din prima zi cand mam intalnit cu george(comandante)care vorbeste perfect italiana,ca bunicul lui iera italian.
dupa cate zile,mam imprietenit cu tony si vandam,si numai dupa un an am aflat ca vandam este nepotu lu tony.
din toate fetele care au jucat in trasniti,imi place, sofia ema si betty,sunt forte aioase si fara fitze.
daca aveti alte intrebari, raspund cu cel mai mare placere,fanu nostru, stapanu nostru.

care este cel mai comic? marlanu,mie imi este forte greu sa nu rad,cand joc cu iel.
ma ajutat mult cand am intrat in trasniti.

Ultima editare efectuata de catre scalzone in Mier Apr 06, 2011 4:43 pm, editata de 1 ori

mateias28

Caporal
Caporal

DOMNULE SCALZONE DACA AVETI TIMP INTRATI VA ROG LA MISU MARINESCU LA IDEI PENTRU SERIAL LA ULTIMA PAGINA PENTRU CA SUNT NISTE IDEI DE SERIAL SI CU UN SCENARIU.DACA VETI VEDE IL PUTETI ANUNTA PE MISU MARINESCU IN LEGATURA CU ASTA
SI NE PUTETI SPUNE DACA CONT PE ACEST SITE :-Sofia

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sincer nu stiam ca vandame e nepotul lui marlanu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

am auzit de asta in episodul 400

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

serios?eu nu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

domnu scaltone am si eu o intrebare mai tineti legatura cu iuliana margarit (sefa) pt ea imi placea

mateias28

Caporal
Caporal

trasniti08 unde ai gasit ep.400

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cauta pe youtube trasnitii in nato ep.400 sau cv de genu
eu stiu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

intra pe site trasniti facut de prima e cu ro in loc de com si cauta

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

poate dar nu stiu cand

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

razvan vad ca esti tot timpul pe site

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da asa este
cand ati aparut prima oara la trasnitii in serial la ce episod?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

prin sezonul 3 cred

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

ati vrea sa fie viata dvs de zi cu zi ca in serial?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

eu cred ca ar vrea

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da sa fie patron de club si cap de mafie mai ales ca are multi bani

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da si o gagica ca sofia dar din pacate mai este si baba

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Ati spus ca sunteti casatorit cu o romanca cum s-a intamplat?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

asta e o intrebare particulara

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Stiu dar au mai fost intrebari de genu asta... 8-]

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

oricum daca as fi in locul domnului fluvio nu tias raspunde

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Fiecare gandeste cum vrea nu? Totusi hai sa nu ne certam din asa ceva ca primim warn si nu are rost...serios acum

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum