Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal1015%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal1050%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal104%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal108%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal105%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal107%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 4 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone)

+24
iulianbuhai
razvan2000
michele
VaLy.
domaco
Adelin Bogdan
antoniok
Massimo
Marlanelu
Trasnita funki fresh
mateias28
trasnit08
TRASNITUL165
razvanX
Marlanu'
Lordutu53
mary11
Flavius
Cezar2013
tarnitiisuperfan
marlanu_ferdi
scalzone
Alex.B
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 4 din 9]

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da dar pe vitor incearca sa nu mai pui astfel de intrebari

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

OK... Dar crezi ca o sa-mi raspunda sau e chiar asa stupida?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

o sa vedem

scalzone

ViP
ViP

deci......
sunt in trasnitii din primul sezon.
cand tatal meu a revendicat terenul unde se afla unitate,
din graseala george comandantul a semnat toate actele riferitoare la retrocedare asa ca am divenit proprietarul unitate.
am inchiriat o parte din unitate lu ema si loricica,si da aici a inceput totul.......
riferitor la sotia mea,da este romanca,am conoscut pe palier la bloc unde locuiam,ia venea in visita la nasa,o domna care locuia vis a vis de garsoniara mea si din vorba in vorba ne am imprietenit,dupa un an am ceruto in casatorie in direct la national tv,cand lucram la un program care se numea hai la bere.
daca aveti alte intrebare raspund cu placere.

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

va multumimi domnul scalzone

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Multumesc mult pentru raspuns si frumoasa poveste

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ati ramas singurul actor strain dupa plecarea lui desire

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

V-ati mutat in Romania singur sau cu parinti,rude, etc.?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu mai pune astfel de intrebari despre viata domnului fluvio poti sa pui intrebari referitoare la serial

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Poi sa scrie cineva ca e ilegala treaba asta Ok? Si in plus poate raspunde... Marlanu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

aici se vorbeste despre personajul scaltone nu despre viata lui

Marlanelu

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Scuzama ca te contrazic dar de ce sa nu vorbeasca despre viatia lui scaltzone si despre el ca actor.Multumes!

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

pt ca acest site este despre trasniti si normal ar fi sa se vorbesca despre serialul nostru trasniti

scalzone

ViP
ViP

salutare,dece sa nu vorbesc despre viata mea privata? nu am secrete.
tatal meu este in romania din 1992, eu in 1998 am otarat sa plec in cuba da deschid un chiosc de inghiazzate.
am vorbit cu tatal meu,ma zis,inainte sa pleci vino in visita in romania.
in iunie 98 am venit 15 zile,si ma placut,am venit inca 15 zile in septembrie.si pe 13 noiembrie,mam mutat definitiv in romania.
a venit si mama mea,dar nu sa obisniut,asa ca sa reintors in italia, unde am si o sora mai mare.
restu o stiti,concurs banc show,in 2001,super banc show in 2002,si din 2003 sunt cu nebuni asta de la trasnitii.
daca aveti alte intrebari,nicio o problema,fanu nostru, stapanu nostru.

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

care este cel mai bun prieten al dumneavoastra din grupul trasnitilor

scalzone

ViP
ViP

vandam,faptul ca amandoi jucam wow vorbim des si in afara de program.
dar ma inteleg forte bine cu tony(marlanu) si george(comandantu)
ca a ramas tot in gasca cu noi de "grataragii"
daca tot sunt aici,va doresc un paste fericit,si incet cu bautura.
o zi buna.

ma inteleg forte bine si cu cristi(muschiulica)este un baiat de nota 10.

Ultima editare efectuata de catre scalzone in Lun Apr 25, 2011 4:16 pm, editata de 1 ori

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

stiti ceva despre revenirea domnului george si a doamnei iuliana

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Paste fericit atat actorului Fulvio Balboni cat si personajului Scalzonov!toate cele bune prietenilor si familiei dvs! Chiorete

http://www.trasnitii.com

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da si astept episodele de pasti

Trasnita funki fresh

Trasnita funki fresh
Subcomisar de poliţie
Subcomisar de poliţie

Multumesc mult pentru raspuns si paste fericit domnule Fulvio!

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

domnul fluvio ne incanta mereu ce prezenta dumnealui pe site va dorim paste fericit

scalzone

ViP
ViP

sa imi dai un miel ca eu ma numesc fulvio nu fluvio,
asa ca daca vrei sa ma botezi din nou scoate un miel hahaha.

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

scuzati cum vor fi episoadele de luni si marti

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

cum ar fi daca marlanu v-ar fi sef o zi la birou?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cu ce fata va intelegeti cel mai bine

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 4 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum