Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia)

+79
akKerro
gabelu
bianico
diafrumusic
Florin07
domaco
razvan2000
ilfenomeno
alynutzu
dyna333
MirunikaTrasnitaLoves
YuLy
Marlanelu
alecsutza
borderlands2011
trasnit08
ponceo
Braga.Catalin
lacry20gaby
versata
cristianbordea
razvanX
elenutzamicutza
Lordutu53
Titi T
Danyelitos98
alfanelu
pisica2010
mariusgeorgian
Flavius
andrada
stiolealex
alexandrutu25
Catalin000
dorin007
Alex.nn1
alexandru04bos1
skizzo
celmaitare
Andra
DeeJay Kent Fan Marlanu=)
ionut_grecu
lory001
tarnitiisuperfan
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
Metallica_Mayhem
Gigolog13
R@du
razvan 1997
nokia
Ema
Razor
masa_lu_gogosik
Maryan96
n3m3s1s
Alex.B
marlanu_ferdi
black
dgk
cristi5566
Trăsnitul007
SimonaCornelia12
ducu
Gogoase
pupazel
vali16
Silv
Edytza
Gavrila
mihnea18
skodats
bestalex01
alexutzu
danciueduard
Sofia
Valentin
83 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 10 din 12]

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

14

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

vreti sa fie viata dvs de zi cu zi ca in trasnitii
adica:baba sa fie matusa marlanu patron fcm scalzone capu mafiei rusesti si alte celea

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da sa fie scaltone patron fcm si iubit nu marlau presedinte si baba matusa a si cred ca da gogoasa var

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

eu zic ca ar fi super

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

eu zic ca si da si nu

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

aveti cumva un copil?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

cred ca nu

borderlands2011

borderlands2011
Comandant
Comandant

ai jucat in vreun film? si daca da in care?

alecsutza

Soldat
Soldat

buna lavinia eu sunt noua venita pe acest site abia acum mam inregistrat as vrea sa te intreb nu stii se poate vedea pe internet seriale si live din grecia ca eu le vad cu o zi in urma si daca se va baga si sezoanele din urma sa le vad adik 5,6,7,8,9,10 si 11ca imi plac fffmult sa le vad multumesc si te rog sa imi raspunzi si multe salutari din partea mea ptr toti actori trasnitii.aaaa si sa nu uit voi sunteti urmariti si de oameni din asia tineti-o tot asa si sper sa nu se termine niciodata acest serial.daca am scris ceva gresit mii de scuze dar ma grabesc sa ajung la munca.

lavinia tias trimite poze de aici din grecia dar nu stiu daca pot.cu ema as vrea sa vorbesc ms poop de aici din greacia

Alta data sa nu mai faci dublu post . Sa editezi vechiul mesaj , daca mai ai ceva de adaugat.

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

oau si in asia

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

interesant

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

dar aia din asia te cat timp in urmaresc?

alecsutza

Soldat
Soldat

de aproape doi ani urmaresc aia din asia ma duceam la internet la arabi si ma vedeau ca radeam si iam aratat si lui site-ul si de atunci urmareste imi cer scuze ca am facut dublu post.

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

este o performant si in romania un om care nu se uita la serial a auzit doar de :toni ionescu,rocsana marcu,lavinia stoia,grig chiroiu

alecsutza

Soldat
Soldat

adik cum nu ia vazut nicioadata pe toni ionescu,rocsana marcu,lavinia stoia,grig chiroiu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ai inteles gresit eu vroiam sa spun ca numele cele mai sonore din grupul trasniti sunt cele scrise mai sus

alecsutza

Soldat
Soldat

aha acuma am inteles dar eu cred ca cele mai sonore nume sunt a lui zamfirescu toni gric si bogdan dumitrescu ca ei sunt de la inceputul serialului scz k te intreb de unde esti tu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

lavinia a fost si este o cantareata foarte buna iar rocsana a mai aparut in emisiuni mondene a fost aceea stire cand a ofertato mutu si in plus a mai si cantat a si poti sa te uiti la profilul meu

alecsutza

Soldat
Soldat

aha mijto si pot sa le gasesc pe youtube pe rocsana si lavinia dar care este profilul tau

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

da sa terminm cu off topic doamna lavinia ce va determina sa jucati in serialul trasniti

alecsutza

Soldat
Soldat

lavinia dar cum ai ajuns sa joci la trasnitii :-Sofia

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

o data cu intrarea in grupul trasnitilor ati lasat cantatul pe planul 2

248Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 10 Empty O intrebare`!@###$$%^ Joi Apr 14, 2011 4:21 am

Marlanelu

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Am o intrebare Lavinia.Daca in serial Marlanuar fi amore al tau ce ai face??? :-Sofia Marlanu

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

am o intrebare pt doamna lavinia credeati ca dupa un an alaturi de trasniti o sa fi asa de apreciata

YuLy

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Salut....sunteti ft buni actorilor si frumosi in special sofica si afrodita...Sofica pot sa te intreb ceva?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 10 din 12]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum