Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 3 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia)

+79
akKerro
gabelu
bianico
diafrumusic
Florin07
domaco
razvan2000
ilfenomeno
alynutzu
dyna333
MirunikaTrasnitaLoves
YuLy
Marlanelu
alecsutza
borderlands2011
trasnit08
ponceo
Braga.Catalin
lacry20gaby
versata
cristianbordea
razvanX
elenutzamicutza
Lordutu53
Titi T
Danyelitos98
alfanelu
pisica2010
mariusgeorgian
Flavius
andrada
stiolealex
alexandrutu25
Catalin000
dorin007
Alex.nn1
alexandru04bos1
skizzo
celmaitare
Andra
DeeJay Kent Fan Marlanu=)
ionut_grecu
lory001
tarnitiisuperfan
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
Metallica_Mayhem
Gigolog13
R@du
razvan 1997
nokia
Ema
Razor
masa_lu_gogosik
Maryan96
n3m3s1s
Alex.B
marlanu_ferdi
black
dgk
cristi5566
Trăsnitul007
SimonaCornelia12
ducu
Gogoase
pupazel
vali16
Silv
Edytza
Gavrila
mihnea18
skodats
bestalex01
alexutzu
danciueduard
Sofia
Valentin
83 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 12]

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Il puteti intreba pe Toni Ionescu daca s-a inregistrat si el pe site cu numele "Marlanu" ? Va multumesc. Este cineva cu acest nume si nu stiu daca este dansul...

http://www.trasnitii.com

alexutzu

Baros
Baros

nu cred ca este el

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Sofia , daca intr-adevar esti Lavinia Stoica , ce-ar fi sa ii propui scenaristului vostru Misu Marinescu sa se inregistreze si el pe site-ul asta ? albino Poate l-am putea ajuta cu idei pentru episoade noi !

P.S: Dupa parerea mea esti cea mai dragutza actrita din serial si iti joci bine rolul! Tine-o tot asa !

Te-a durut rau cand ti-ai pus pierce-ul in buza ? ⭐

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Da, este chiar lavinia Stoica.

Sofia

ViP
ViP

Since,nu cred ca s-a inregistrat Toni,dar noi o sa ne intalnim la sfarsitul saptamanii viitoare toti si o sa am timp sa stau mai mult de vorba,sa le povestesc despre site si cu siguranta vor intra mai multi.Acum suntem toti in vacanta,fiecare pleaca pe unde poate.Misu este acum plecat din tara,dar o sa il rog daca are timp cand se intoarce sa intre si el pe site.
lol! nu m-a durut cand mi-am facut pierce-ul..putin dupa.
Va multumesc tuturora si va pup.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cand o sa incepeti filmarile sa ne anuntati si pe noi .

Silv

General
General

La filmari poate veni oricine sa se uite ?

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

lol! Daca ar fi asa , cine s-ar mai uita la episoade ? toata lumea s-ar duce direct la filmari...

vali16

Soldat
Soldat

Buna,sti ceva daca Ema fa vie si in sezonul 15 tot prefecta capitalei?

Silv

General
General

@Edytza:

intr-o zi de filmare sa poata veni oricine,atunci sa fie deschise publicului.

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Sofia , in viata reala te intelegi bine cu toti colegii tai de filmare ? ❤

bestalex01

bestalex01
Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie

sofia iti plake mult sa joki alaturi de trasnitii ? A da si in sezonu 15 vor aparea personaje noi ?

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Buna...Sofia pe ''Chiorete'' il vei chema ?...este actorul meu preferat si chiar vreau sa i pun cateva intreabari.multumesc.

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

va ami aparea in sez.15?

ducu

ducu
Chestor-şef de poliţie
Chestor-şef de poliţie

care e colegul tau preferat?

SimonaCornelia12

SimonaCornelia12
Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Hei, stii cumva de unde are Pupaza jucaria aceea in serial?...Stii tu, jucaria lui de plus cu care vorbeste si cu care are si poze in birou. Cred ca e o mangusta...
Sa nu razi ca intreb asta, dar chiar imi plac mangustele si n-am putut sa gasesc nicaieri una ca a lui.

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Gogoase dacă citeai mai sus în topic aflai răspunsul: Lavinia o să apară mult mai mult în sezonul 15!

http://fanliverpool.net

alexutzu

Baros
Baros

asa este. are dreptate

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Dânsa a răspuns mai demult! Puneți și voi întrebări ca să vă aflați în treabă!

Silv

General
General

Animalul lui Pupaza,de care intreaba Simona,ce e : şogâte,marmota ? :))
Sincer,vreau si eu unul...

Trăsnitul007

Trăsnitul007
Comandant
Comandant

Șocâte sau șogâte așa spune Grig.

danciueduard

danciueduard
Inspector de poliţie
Inspector de poliţie

saraca sofia pana citeste tot si pana raspunde...

skodats

skodats
Inspector principal de poliţie
Inspector principal de poliţie

yo stiam de şocâte

Sofia

ViP
ViP

Ma inteleg foarte foarte bine cu toti colegii din serial..sunt toti niste oameni minunati.Pe Chiorete il cheama Bogdan.Cu jucaria aceea chiar nu stiu de unde o are dar o sa il intreb sunny .Mie imi place de toti colegii in mod egal dar imi este cel mai usor sa joc cu Tony,poate ca m-am si obisnuit mai mult cu el,bineinteles si cu "baba" imi place sa joc foarte mult..si chiar de multe ori cand ne intram noi in rol imi vine sa ii zic pe bune "tanti" sau "fai femeie" lol! .Va pup pe toti.

Edytza

Edytza
Caporal
Caporal

Care dintre colegii tai fumeaza ? lol! lol!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 12]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum