Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal1015%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal1050%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal104%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal108%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal105%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal107%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 11 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia)

+79
akKerro
gabelu
bianico
diafrumusic
Florin07
domaco
razvan2000
ilfenomeno
alynutzu
dyna333
MirunikaTrasnitaLoves
YuLy
Marlanelu
alecsutza
borderlands2011
trasnit08
ponceo
Braga.Catalin
lacry20gaby
versata
cristianbordea
razvanX
elenutzamicutza
Lordutu53
Titi T
Danyelitos98
alfanelu
pisica2010
mariusgeorgian
Flavius
andrada
stiolealex
alexandrutu25
Catalin000
dorin007
Alex.nn1
alexandru04bos1
skizzo
celmaitare
Andra
DeeJay Kent Fan Marlanu=)
ionut_grecu
lory001
tarnitiisuperfan
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
Metallica_Mayhem
Gigolog13
R@du
razvan 1997
nokia
Ema
Razor
masa_lu_gogosik
Maryan96
n3m3s1s
Alex.B
marlanu_ferdi
black
dgk
cristi5566
Trăsnitul007
SimonaCornelia12
ducu
Gogoase
pupazel
vali16
Silv
Edytza
Gavrila
mihnea18
skodats
bestalex01
alexutzu
danciueduard
Sofia
Valentin
83 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 11 din 12]

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

poti dar sa fie despre serial

YuLy

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

De ce tot asculti de baba aia?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

fiindca ea este matusa sofiei

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

si ca e cea mai periculoasa mai ceva ca mafia si politia la un loc

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

ea este capul mafiei

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

capul bucurestiului

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

si al rusiei ca nu degeaba ii zice putinov

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

o intrebare.Cum va simtiti ca acuma scalzone e sotul babei?

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

doamna lavinia vati vedea jucand rolul afroditei ?

MirunikaTrasnitaLoves

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Hey cei care stiu....spuneti-mi si mie cam pe unde sunt platourile de filmare ale trasnitilor....astept raspunsul id-ul mew este mascata_miruna10@yahoo.com....va pup pe toti

trasnit08

trasnit08
Marlanu
Marlanu

nu iti mai lasa id pe aici doar la off topic

dyna333

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

buna lavinia am vazut pe google ca tu impreuna cu livia taloi mergeti la inot .Este edevarat?mie imi place mult cum joci si tine-o tot asa .iar daca ai timp si daca nu esti obosita de la filmari ,raspunde-mi si mie la intrebare :-Sofia

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

probabil inotul este unul din sporturile ei favorite...jucati bine tineti-o tot asa..bv;)poate in sezonul viitor puneti dvs mainile pe activitatiile lui putinov si poate poate al recastigati de la baba ;) mult succes in continuare!

http://www.trasnitii.com

alynutzu

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

buna Lavinia am si eu o intrebare: in noul sezon tot cu Scalzone o sa ramai:d

ilfenomeno

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

Lavinia am si eu o intrebare simpla dc intotdeauna toni vrea sa se dea la tine chiar daca el se uita si la alte femei(in serial desigur)
:-Sofia

razvan2000

Comisar-şef de poliţie
Comisar-şef de poliţie

:-Sofia

domaco

Soldat
Soldat

buna lavinia!Doresc sa te intreb ce parere ai despre asa zisi ziaristi care nu inghit serialul vostru,si va aduc tot felul de acuze?

Florin07

Soldat
Soldat

Buna Lavinia.
Am si eu o intrebare pentru tine.
Crezi ca trasnitii vor putea ajunge la 2000 de episoade?

diafrumusic

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

:-Sofia Lavinia iti place sa joci in trasnitii? confused

bianico

bianico
General
General

Esti forte buna actrita draga lavinia stoica ( Sofia )

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

lavinia am o intrebare:scalzone osa iasa si osa revina afodita?

alexandru04bos1

alexandru04bos1
Iuliana
Iuliana

lavinia am o intrebare: o sa revina afodita?

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

a revenit,cel putin asa a lasat sa se inteleaga in ultimul ep dim sezonul 17,apropo e al 3-lea dublu post,ai grija ca iei warn la sigur,acum intrebarea mea:iti vei lansa un album muzical?

gabelu

gabelu
Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie

o sa iti lansezi un album muzical ca canti frumos?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

asta am intrebat si eu..

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 11 din 12]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum