Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal1015%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal1050%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal104%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal108%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal105%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal107%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal101%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal102%Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone) - Pagina 6 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actorului Fulvio Balboni (Scalzone)

+24
iulianbuhai
razvan2000
michele
VaLy.
domaco
Adelin Bogdan
antoniok
Massimo
Marlanelu
Trasnita funki fresh
mateias28
trasnit08
TRASNITUL165
razvanX
Marlanu'
Lordutu53
mary11
Flavius
Cezar2013
tarnitiisuperfan
marlanu_ferdi
scalzone
Alex.B
Valentin
28 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 6 din 9]

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

aha ok norok atunci in Romania

Massimo

Soldat
Soldat

Grazie tongue .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

dle scalzone nu ca ai vrea sa scapi de baba sa faci ceva chesti cu sofia?

scalzone

ViP
ViP

ciao massimo,bun venit in echipa nebunilor.
face mereu placere daca se uita la trasnitii un concetetan dal meu.
pentru tot fani trasnitii,care vrea sa scap de baba,asteptat ultimul episodiul din acest sezon,si aflat ce se intampla cu baba.
distractia placuta.

Massimo

Soldat
Soldat

Sint forte bucuros ca ai raspuns, ma iut la trasniti da cand erau In Nato, dar de cand esti si tu sint si mai bucuros, mergi asa in continuare, ciao Fulvio, cer iertare la toti pentru cum scriu lol! .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da chiar!!! moare baba!!!! Episodul e luni,nu-i asa dle scalzone?Am o intrebare,ala de luni e ultimul episod din sezonul 16?

Massimo

Soldat
Soldat

Din Secvente nu se stie sigur dac moare Baba, poate avem surpriza ca de obicei, si in plus nu am auzit sa fie ultimul episod pirat .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

pai o zis ca e ultimul episod asta cu moartea babei

Massimo

Soldat
Soldat

Esti sigur? Atuncia nu se ma fie trasniti pana in iarna? Sper sa nu fie asa, sint prea obisniut sa ma iut la ei pale .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

in vara nu se fac episoade

Massimo

Soldat
Soldat

Stiu, asa e si in Italia pentru orce, dar totus ma gandiam ca erau ceva in plus deja pregatiti, vara trecuta am fost 2 luni in Italia si nu stiu bine ce au facut, dar ano esto nu am timp si moduc doar 2 septmane si nu am ce sa vad in tv fara trasniti pale .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

nu,nu se face nimic nou doar daca ajung la 900 episoade

Massimo

Soldat
Soldat

Episod esto nu mi se pare ca moare, numa o crezut toti si cum am banuit am avut o surpriza, vedem mai incolo bounce .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

stiti cam cate sezoane se mai fac?

Massimo

Soldat
Soldat

Probabil nu stiu nic ei, la tv se face cu audience si statistica si pana ca place o sa mearga inainte silent .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

sper ca mult si bine

Massimo

Soldat
Soldat

Cred ca asta o fost ultimo episod si Fulvio nu a potut sa termin mai bine in mainele lu Baba cheers .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

asa e :((
ce nasol ca s-o terminat sezonul
dar vine 17 in forta

Massimo

Soldat
Soldat

Cum am banuit din prima Baba nu moare, este prea placuta, si acuma cu Chiorete impreuna cu Betty, Afrodita Sef si Baba impreuna cu tine Fulvio mai bine fugi in Italia pana ca nu te calareste lol! .

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

asta asa e dar sa te intorci peste 2 zile ca na poate vine in italia si mai vezi u oameni pe strada lesinati ca au vazut-o pe baba in lenjerie 8-X

Massimo

Soldat
Soldat

Dac ajunge Baba in Italia eu nu mai plec din Romania lol!

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

da cine mai pleaca
revenind:Dle scalzone cum va simtiti cu noua nevasta?:|cred ca tare nasol ,adica cu hoasca,baba

Massimo

Soldat
Soldat

Cum ca numa noi doi discutam pe forum? Nu mi se pare prea frumos din partea milioni de omini care sa iuta la trasniti.

razvanX

razvanX
Marlanu
Marlanu

stiu dar in vara o sa fie foarte multi,anu trecut s-au facut 14 randuri cu membri care au intrat in ultimele 24 h

Massimo

Soldat
Soldat

Sint multi cand trasniti nu este si nu avem ce discutare, nu mi se pare prea logic chestia asta.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 6 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum