Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal1015%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 15% [ 6833 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal1050%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 50% [ 22065 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal104%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 4% [ 1677 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal108%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 8% [ 3455 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 724 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 492 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 678 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 1013 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 316 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal105%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 5% [ 2077 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 493 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal107%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 7% [ 3262 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 262 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal101%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 1% [ 500 ]
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal102%Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 2% [ 698 ]

Total voturi : 44545

Facebook
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4748)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 
razvanX (3410)
Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia) - Pagina 4 Fundal10 
trasnit08 (3153)
Alex.B (3121)
Valentin (2612)
razvan 1997 (2190)
alexutzu (2020)
alexandru04bos1 (1989)
Florinel (1696)
ducu (1458)

Link-uri externe
FOTBAL PE NET

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Intrebari adresate actritei Lavinia Stoica (Sofia)

+79
akKerro
gabelu
bianico
diafrumusic
Florin07
domaco
razvan2000
ilfenomeno
alynutzu
dyna333
MirunikaTrasnitaLoves
YuLy
Marlanelu
alecsutza
borderlands2011
trasnit08
ponceo
Braga.Catalin
lacry20gaby
versata
cristianbordea
razvanX
elenutzamicutza
Lordutu53
Titi T
Danyelitos98
alfanelu
pisica2010
mariusgeorgian
Flavius
andrada
stiolealex
alexandrutu25
Catalin000
dorin007
Alex.nn1
alexandru04bos1
skizzo
celmaitare
Andra
DeeJay Kent Fan Marlanu=)
ionut_grecu
lory001
tarnitiisuperfan
Florinel
allytzu
maxy
Joker_Alex
Metallica_Mayhem
Gigolog13
R@du
razvan 1997
nokia
Ema
Razor
masa_lu_gogosik
Maryan96
n3m3s1s
Alex.B
marlanu_ferdi
black
dgk
cristi5566
Trăsnitul007
SimonaCornelia12
ducu
Gogoase
pupazel
vali16
Silv
Edytza
Gavrila
mihnea18
skodats
bestalex01
alexutzu
danciueduard
Sofia
Valentin
83 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 4 din 12]

Sofia

ViP
ViP

lol! nici unul...
Nu cred ca avem vreun nefumator. lol!

cristi5566

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

buna sofia ^^ sper ca in urmatorul sezon sa participi mai mult ^^ si app. un corp foarte frumos ❤ cyclops <3 :-Sofia

cristi5566

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva

miar place sa apari in sezonul urmator ca prietena lui "marlanu" sa vad ce ar zice "baba":))) Marlanu + :-Sofia :)))

Gogoase

Gogoase
Colonel
Colonel

ar fi super Marlanu + :-Sofia = love

alexutzu

Baros
Baros

deci toti fumati...
cam in cat timp faceti un episod?

dgk

Soldat
Soldat

Mama ce de intrebari!!!!!.......... Foarte iubita esti Sofia/Lavinia. Felicitari. O tipa asa misto ca tine are prieten?, daca da, cine e?, il cunoastem?

black

black
Soldat
Soldat

buna sofia am si io o intrebare cum va aptineti sa nu rideti?intrebarea asta iam puso si lui toni dar inca nu a raspuns

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

as vrea eu

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Cum a fost la filmari?

http://www.trasnitii.com

pupazel

pupazel
Colonel
Colonel

Cum ti sau parut colegi tai ''Trasnitii'' in prima zi de filmare?...te-ai obisnuit repede cu ei? cheers

marlanu_ferdi

marlanu_ferdi
Afrodita
Afrodita

cand teai cunoscut cu trasnitii?????

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

Cand te-ai cunoscut cu echipa?Ai vrea sa continui cu ei?Apropo foarte tare legatura intre tn si Baba Frosa -Te supara marlanu se spun lu tanti :)) abia astept noul sezon!

alexutzu

Baros
Baros

raspunsul la intrebarea, cand s-a cunoscut cu echipa a fost deja postat, daca ai fi citit toate paginile

n3m3s1s

n3m3s1s
Comandant
Comandant

serialul este ca un joc ii intra in piele la om sa se uita . foarte tare . sunteti beton
si eu as spune ca tu esti cea mai frumoasa femeie din serial ;)

http://olariu.net23.net/

Sofia

ViP
ViP

Multumesc frumos tuturora..sunteti toti foarte draguti:).Asa..sa va raspund macar la careva din intrebari...Mi-a placut aia "cum ne abtinem sa nu radem"..dar noi chiar radem la filmari si mult.Eu joc foarte mult cu Toni si cu Baba si atunci chiar nu se poate fara rasete,asa ca imbinam utilul cu placutul la filmari si pare totul foarte simplu cand de fapt se munceste mult.Un episod il filmam cam intr-o zi.
Acum despre iubitul meu lol! ...ei bine..nu am iubit(incaaaaaaa).Dar nici nu as vrea sa fie o persoana cunoscuta.Cand voi avea o sa va spun ❤ .
Noi am inceput filmarile..o sa mai vorbesc inca o data cu toti colegii sa se inregistreze pe site insa acum ave o perioada foarte aglomerata,cu filmari toata ziua.
Va pup pe toti si o sa mai intru cat de des pot.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Am observat ca programul vostru s-a cam aglomerat , pentru ca intrati pe site mai rar ( din lipsa de timp, ca doar ati inceput serviciul)

n3m3s1s

n3m3s1s
Comandant
Comandant

ce nas da sa apar si eu la un episod din trasnitii santa

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

La noul sezon itro-ul va fi tot acelasi ca e super fain!Am auzit ca ati filmat cam 9 episoade!Bafta in continuare esti dragutza .Si mai reamintestele colegilor tai TrazZzniti sa se logheze (multumesc) Traznitii pot fi gasca taaaaa....Daca razi cu noi intr-un traznit te vei schimba(cate dreptate are imnul) Succes la filmari!

alexutzu

Baros
Baros

daca se poate, as dori si eu raspunsul la aceasta intrebare cu intro-ul.

Valentin

Valentin
Varlavu
Varlavu

Si eu as dori sa aflu raspunsul.

Alex.B

Alex.B
Vandame
Vandame

:) Ce idee inspirata am avut nu?!

n3m3s1s

n3m3s1s
Comandant
Comandant

da

mihnea18

Soldat
Soldat

mda...buna idee.acum asteptam raspunsul

n3m3s1s

n3m3s1s
Comandant
Comandant

toata lumea asteapta :D:D

Maryan96

Maryan96
Soldat
Soldat

Sofia sunny voiam sa iti spun ca esti foarte sexy si foarte talentata...multa bafta in continuare ❤

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 4 din 12]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum